Vlieg je eigen koers...

Mijn naam is ben Kim Sint-Nicolaas en ben 42 jaar. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen van 11 en 15 jaar.

Ik ben al enkele jaren zelfstandig ondernemer in de administratieve sector. Maar ik zocht een nieuwe uitdaging. Ik ben toen op internet gaan zoeken en zag een uitdagende passend tekst van mijn huidige collega. Daar stond in… Bent u ook op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarin vrijheid en onafhankelijkheid hoog in het vaandel staat laat dan een reactie achter op mijn website.

Nou die zin pakte mij wel en heb ik heb de stoute schoenen aangetrokken en ben ik gesprek gegaan met mijn, nu huidige sponsor. Ik kende het concept van netwerkmarketing helemaal niet maar zij gaf mij een heel goed beeld van wat het werk inhield en we hadden een klik. Na heel veel informatie ben ik naar huis gegaan en heb er over nagedacht en ben er aan begonnen.

Een nieuwe wereld en een nieuwe uitdaging. Dit is wat ik wil! Parttime ben ik hiermee aan de slag gegaan in combinatie met mijn huidige werkzaamheden en mijn gezin.Ik ben aan het bouwen aan een inkomen waarbij ikzelf en mijn ikzelf en mijn gezin een onbezorgde toekomst kunnen hebben.

Ik werk met een fantastisch team om mij heen, die mij hebben ontvangen in een warm nest. Het zijn fijne collega’s die met elkaar maar één doel hebben en dat is elkaar helpen naar een blijvende nieuwe inkomstenbron. Dus met elkaar en voor elkaar.

Wil je meer weten over dit fantastische model, de vele mogelijkheden die het u en uw gezin kan brengen. Wil je ook vrijheid, flexibiliteit en een blijvende, bovengemiddelde inkomstenbron opbouwen die echt voor iedereen te realiseren is? Twijfel dan niet en neem contact op met mij. Ik vertel je graag meer en misschien begint u binnenkort wel aan een vlucht waarvan alleen u de koers bepaald….