Vlieg je eigen koers...

Mijn naam is Kim Sint-Nicolaas en ik ben 44 jaar. 44
Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen van 13 en 17 jaar.

Ik werk al enkele jaren als zzp-er in de administratieve sector. Daarnaast ben ik werkzaam geweest in een supermarkt als leidinggevende op de groenteafdeling. Maar ik kwam er al snel achter dat het werken voor een baas mij beknelde. Mijn eigen gezinsleven stond altijd in het teken van mijn baan: problemen oplossen en inspringen op mijn werk. Mijn baas stond altijd voorop en dat wilde ik niet meer. Ik wilde niet meer werken voor een dik belegde boterham van mijn baas. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een mogelijkheid om zelf ‘een dik belegde boterham’ te kunnen gaan verdienen.

Ik ben toen in contact gekomen met iemand die werkte met een netwerkmarketing businessmodel. Ik ben mij daarin gaan verdiepen door met een professional in gesprek te gaan gegaan en dit verhaal raakte mij in mijn hart. 
Ik was onder de indruk hoe je door samen te werken met gelijkgestemde mensen, die openstaan voor andere manieren van werken en elkaar oprecht te willen helpen, voor iedereen hun gewenste veranderingen kunt realiseren.

Ik ben er inmiddels van overtuigd dat het bedrijf waar ik nu mee werk mijn toekomst is. Dit bedrijf zet mensen voorop en heeft het beste voertuig om een onbezorgde financiële toekomst tegemoet te gaan.

Een nieuwe wereld en een nieuwe uitdaging. Dit is wat het is en wat ik wil!
Dit is mijn voertuig voor mij en mijn gezin om een gezonde en financieel onafhankelijke toekomst te kunnen hebben.

Ik werk met een fantastisch team om mij heen. Het zijn fijne collega’s die met elkaar maar één doel hebben en dat is elkaar helpen naar een blijvende nieuwe inkomstenbron. Dus met elkaar en voor elkaar.

Wat kan ik voor jou betekenen?
Wil je meer weten over dit fantastische model, de vele mogelijkheden die het jou en je gezin kan brengen. Wil je ook vrijheid, flexibiliteit en een blijvende, bovengemiddelde inkomstenbron opbouwen die echt voor iedereen te realiseren is? Twijfel dan niet en neem contact op door middel van het contactformulier. Ik vertel je graag meer en misschien begin jij, net als ik, binnenkort wel aan een vlucht waarvan alleen jij de koers bepaalt….

Ja ik wil meer informatie! klik hier